Een complete avond uit, maar dan thuis! Met de lekkerste gerechten van lokale restaurants. 

HOE WERKT HET?

Kies jouw Big Night In

Vul jouw wensen in en klik! Besteld!

Boek de Big Night In-kit

Wij gaan voor je aan de slag!

Wij verzamelen achter de schermen alle bestellingen, maken de perfecte playlist, verzamelen tips&tricks voor een goede avond thuis, halen de gerechten op en pakken alles mooi in. Bestellen kan tot donderdag 10 december 16:00 uur.

Even geduld a.u.b.

Op zaterdag 12 december bezorgen wij tussen 14:00 en 17:00 uur alle kits. Wil je hem liever ophalen? Dat kan ook, geef het aan bij je bestelling. Je kunt de kit ophalen tussen 14:00 en 17:00 uur bij de Drommedaris. Waar we allemaal bezorgen lees je hieronder.

We zijn er!

Hey goedemiddag! Alsjeblieft, geniet ervan!

Uitpakken, tafel dekken, oven aan, kaarsen aan, muziek aan

Een goed diner zit vol kleine details: de muziek op de achtergrond, de mooie servetten, kaarsen… Aan alles is gedacht en alles wordt uitgelegd. Dit gaat helemaal goed komen!

Eet smakelijk!

Onwijs bedankt voor je support namens alle deelnemende ondernemers. Stuur ons je foto’s via Facebook of Instagram! #bignightinenkhuizen Tot binnenkort?

VRAGEN?

Wanneer bezorgen jullie?

Wij bezorgen op zaterdag 12 december tussen 14:00 en 17:00 uur. 

Waar bezorgen jullie?

We bezorgen in Enkhuizen, Bovenkarspel, Andijk, Venhuizen, Grootebroek, Hoogkarspel, Lutjebroek. Zit jouw woonplaats er niet tussen, stuur ons een berichtje, dan overleggen we. 

Kan ik ook afhalen?

Ja! Op zaterdag 12 december kun je, desgewenst, ook jouw Big Night In-kit afhalen bij de Drommedaris tussen 14:00 en 17:00 uur. Dit kan alleen als je dit hebt aangegeven bij je bestelling. 

Tot wanneer kan ik bestellen?

Je kunt bestellen tot donderdag 10 december 16:00 uur. 

Wie doen er mee?

Dat lees je hier.

Moet ik het meteen zaterdag opeten?

Dat adviseren we wel. Maar, als je het goed gekoeld weg zet, kun je het ook op zondag opeten. 

Ik wil even bellen hierover, kan dat?

Ja dat kan, stuur een berichtje met jouw telefoonnummer naar info@foodandthegang.nl. Dan bellen we je zo snel mogelijk terug. 

Wat krijg ik allemaal?

Dat lees je hier.

Ik wil iets anders/meer bestellen, kan dat?

Nou..misschien wel! Stuur ons een berichtje. We kunnen niets garanderen, maar kunnen uiteraard wel ons best doen! 

Wat moet ik allemaal zelf doen?

Niet veel! Het eten is helemaal klaar. Maar het hoofdgerecht moet wel even opgewarmd worden in de oven. Er zit een uitgebreid stappenplan bij hoe je van de Big Night In de beste avond maakt: kleine en grote details waarmee je er een mooie avond van maakt.

Wij hebben Big Night In opgezet om mensen blij te maken met een box vol lekker eten en om meerdere restaurants in één keer te ondersteunen in deze donkere dagen.

Sanne & Savannah
Stuur ons een bericht